Fotoliile de masaj Panasonic – recomandate de Asociatia Americana de Ortopedie Chiropractica

Prezente in Romania prin Komoder, fotoliile de masaj Panasonic reprezinta garantia calitatii in materie de masaj profesionist, poseda sisteme de ghidare vocala si sunt recomandate de Asociatia Americana de Ortopedie Chiropractica. Gama Panasonic cuprinde 4 fotolii de masaj si anume : Panasonic MA-70, MA-10, MA-53 si MA-59. Fiind un produs de top, modelul Panasonic MA-70 beneficiaza de un sistem de incalzire ceramic, necesar pentru a imbunatati calitatea circulatiei sangelui, si, implicit, a masajului efectuat.

Acest sistem poate incalzi spatele, talia, umerii si gatul cu pana la 40 de grade Celsius, pentru a simula, in acest fel, tratamentele cu pietre calde folosite la spa. In plus, fotoliul cu masaj Panasonic MA-70 poseda un sistem de ghidare vocal, program de memorare personalizata a programelor si o functie de stretching si una de acupunctura. Fiind o metoda terapeutica milenara, acupunctura consta in identificarea punctelor de presiune specifice fiecaruia si inteparea nedureroasa a acestora, pentru a produce usurarea si, uneori, inlaturarea completa a durerilor.

Acest fotoliu de masaj, recomandat de Asociatia Americana de Ortopedie Chiropractica, ofera 6 tipuri de masaj, care pot fi combinate in orice varianta, in functie de preferintele fiecaruia: masaj intens (prin stimulare maxima a muschilor), masaj Shiatsu (prin detensionarea in profunzime a muschilor), masaj normal (pentru o stimulare echilibrata a circulatiei sangvine), masaj suedez (prin simularea unei presiuni usoare a palmelor - presopunctura), masaj prin rulare (prin folosirea unor role care maseaza coloana vertebrala de-a lungul ei) si masaj prin tapotament (sau lovire usoara, pentru a obtine o placuta senzatie de revitalizare).

Panasonic MA-10 este alegerea ideala pentru persoanele care petrec mult timp la birou sau in fata computer-ului, garantand un maxim de confort si relaxare a muschilor incordati, in urma mentinerii unei pozitii fixe o durata mare de timp.

Cea mai importanta functie de masaj a acestui model este tehnica de masaj chinezeasca pentru coloana vertebrala. Conform acestei tehnici, cauza primordiala a durerilor de spate este incordarea musculara ce apare ca urmare a sustinerii greutatii capului. Din vechime, medicina chinezeasca a considerat ca aceasta presiune se va extinde asupra intregului spate si va da nastere durerilor de spate. Fotoliul de masaj MA-10 este special conceput pentru a indeparta usor durerile din zona spatelui, prin intermediul bratelor mecanice care identifica si stimuleaza usor punctele de presiune din gat si umeri, indiferent de constitutia sau greutatea corpului. In urma acestui tratament, durerile de spate se amelioreaza si muschii sunt revitalizati.

Ca si MA-70, si acest model poseda atat functia de acupunctura cat si cea de stretching a picioarelor, functia de masaj Shiatsu pentru gat, masaj prin tehnica de framantare, masaj prin rulare si masaj prin tapotament, telecomanda si panou de control. In plus, MA-10 ofera un ottoman pentru relaxarea picioarelor, dotat cu un sistem de 14 perne de aer ce actioneaza asupra gambelor si talpilor si confera energie intregului corp.

Panasonic MA-53 are, in plus, fata de celelalte fotolii de masaj, in exclusivitate, modul de masaj chiropractic. Este vorba de o noua tehnica de masaj ce urmareste relaxarea muschilor si imbunatatirea circulatiei sangelui si care consta in combinarea tuturor noilor tehnici de masaj oferite de acest scaun, pentru un program complet. Totodata, acest fotoliu de masaj ofera si masaj Shiatsu, masaj suedez si un program de masaj foarte rapid, de doar 5 minute, pentru a revitaliza corpul si a face fata unei zile incarcate.

Pe langa aceste tipuri de masaj, fotoliul de masaj Panasonic MA-53 ofera si alte programe manuale, configurabile dupa preferinte: masaj prin presare, realizat cu ajutorul rolelor de masaj, masaj hawaiian, masaj prin framantare, masaj prin presopunctura, masaj prin tapotament (lovire usoara) si masaj prin rulare.

Fotoliul de masaj Panasonic MA-59 poseda 4 programe predefinite si 8 moduri manuale si are ca punct forte, diferit de celelalte modele, folosirea tehnicii Junetsu de masaj. Aceasta tehnica se bazeaza pe miscari circulare, asemanatoare celor folosite de terapeutii profesionisti, cu ajutorul degetului mare. Miscarile in forma de spirala folosite contribuie la optimizarea circulatiei sangelui si relaxarea muschilor foarte incordati.

Acest fotoliu de masaj poseda si programe de acupunctura, stretching, reflexoterapie si are, ca si celelalte fotolii Panasonic, un sistem de ghidare vocal, memorie programabila pentru personalizarea programului preferat de masaj si panou de control.

Suhas Gopinath

Suhas Gopinath si-a pus pe picioare propria companie in niste circumstante mai disperate decat cele in care o fac majoritatea antreprenorilor, iar compania sa s-a dezvoltat rapid in ceva si mai mare si mai puternic. A devenit curand cel mai tanar CEO al unei companii multinationale, la doar 17 ani. Compania s-a nascut atunci cand avea doar 14 ani. Pe la inceputurile Internetului, Suhas Gopinath era un copilas simplu din Bangalore, India, care prefera sa mai chiuleasca de la scoala si sa mearga intr-un internet cafe din apropiere. Acolo a invatat cum sa lucreze si sa obtina bani cu ajutorul internetului. Accesul la internet era foarte scump in India la acea vreme, asa ca baiatul s-a angajat ca functionar si muncea pe gratis acolo numai sa aiba acces la internet. Pe parcurs, a contactat o compania mai mare si i-a propus sa ii ajute sa faca un site pentru companie si pentru a obtine profit. Pentru fiecare site creat baiatul primea intre 500 si 750 de dolari americani. In 2000, deja facute atat de mult web development ca deja incorporase Globals INC. Peste inca trei ani, compania era multinationala. Desi era un milionar in India si facea afaceri, parintii au insistat sa-si termine scoala.