Trei ceasuri pe care orice barbat ar trebui sa le aiba

Intr-o lume plina de gadgeturi, de la telefoane si tablete si pana la nou-lansatele ceasuri smart ai fi tentat sa crezi ca banalul ceas de mana este absolut inutil si chiar desuet. Si cu toate acestea, ceasul este inainte de toate un accesoriu care completeaza tinuta si o declaratie de stil si atitudine. Un barbat cu stil intelege ca ceasul de mana reprezinta mut mai mult decat un simplu instrument care ii indica ora, ci face parte din personalitatea sa, din prezenta sa.

Daca femeile au la dispozitie un intreg arsenal cand vine vorba despre accesorii, „arma” barbatilor in acest sens este ceasul. Iata cinci stiluri de ceasuri pe care orice barbat care tine la imaginea sa ar trebui sa le aiba acasa.

Ceasul elegant, cu curea din piele. Cu cadran din metal, rotund sau dreptunghiular, mecanism simplu fara cronograf, curea din piele maro sau neagra, nu foarte lata dar nici foarte ingusta, profil subtire. Este ideal pentru tinute de zi cu zi, la birou sau casual. Perfecte la birou, in tinute office dar si pentru evenimente formale, de la nunti la cocktailuri, doua ceasuri Casio clasice vor reusi sa scoata din dificultate chiar si cel mai pretentios barbat in materie de look.

Ceasul metalic modern. Cadran mare, bratara metalica, cronograf, altimetru si alte functii incorporate. Este ideal pentru situatii casual, pentru tinute cat mai diverse de la tricou si pantaloni scurti si pana la costume casual, si uneori in functie de design poate fi adaptat si la tinute formale. De asemenea, acest tip de ceas poate fi creat si pentru un anumit tip de activitati, spre exemplu ceasuri pentru scufundari sau cele pentru piloti.

Ceasul sport cu curea din plastic. Aceste ceasuri sport au cadran mare, cu functii suplimentare adaugate, de la timer si cronometru, la compas si cronograf, poate fi digital sau analog. Este un ceas care se potriveste barbatilor foarte activi, sau celor care practica sporturi diverse.