Tipul de utilaje bar folosite va garanteaza satisfactia totala a clientilor

Un client multumit este un client care e servit la timp si cu preparate din care savoarea si gustul inegalabil nu lipsesc niciodata. Cei mai multi prefera sa mearga in pub-uri, sa isi petreaca timpul liber ascultand o muzica de calitate si gustand din cateva preparate exceptionale. La final, orice client care se respecta se indreapta spre bar, acolo unde va fi servit cu cele mai fine bauturi.

Pentru patronii de pub-uri sau baruri care isi doresc sa aiba mereu clienti multumiti si gata sa revina oricand in localul lor oferta de utilaje bar de la vivitrust nu trebuie ratata, fiind special gandita pentru a le satisface pretentiile chiar si celor mai exigenti dintre ei. Asftel printre articolele scoase la vanzare in categoria utilaje bar intalnim masini cuburi de gheata profesionale, cu productivitate de pana la 13kg pe 24 de ore, clasa de condensare A, consum redus de energie si de apa, si o productie de cuburi de tip S. Clientii care isi doresc un espresso original pot sa-l primeasca pe cel mai bun cu ajutorul unei masini espresson electronice cu dozare volumetrica programabila, cu panou de control digital si microprocesor. Expresso-ul se face imediat, are un gust exceptional, este realizat intr-o camera de infuzie verticala, prepararea delicioasei bauturi fiind asigurata de sistemul de presurizare. Stabilitatea termica este garantata datorita sistemului cu radiator hidraulic independent pe fiecare grup in cazul anumitor modele din oferta, boilerul cu apa se incarca imediat cu ajutorul unui buton actionat manual.

Valva anti-vid permite obtinerea unei bauturi ca la carte, termostatul de siguranta are resetare manuala si asigura incalzirea electrica optima. Nu sunt de ratat nici rasnitele de cafea, care pot produce pana la 18 kg pe 24 de ore, cu carcase din inox si container transparent boabe de cafea. Controlul rasnitei se face cu ajutorul afisajului electronic, dozarea este asistata, include si macinatoare fara trepte-macinarea poate fi reglata micrometric. Cu toate aceste utilaje si echipamente toate cerintele clientilor dvs. vor fi satisfacute, ei vor reveni in local si se vor bucura mereu de preparate originale si pregatite profesional.