Trucuri de frumusete

Cand vrei sa ai un par frumos nu te mai uiti la bani si cu siguranta penntru intreaga frumusete esti in stare sa investesti sume enorme de bani. Astfel se explica cum de vedetele din show bzul autohton si nu numai investesc sume enorme chiar de zeci de mii de euro pentru a arata cat mai bine chiar si la varsta inaintate. Desigur ca aici se aplica si foarte multe operatii estetice, unele mai reusite, altele nu.

La operatiile estetice insa nu este nevoie sa ajungi daca stii cum sa te alimentezi corect si cum sa te ingrijesti de-a lungul vietii deoarece miscarea si alimentatia au un rol esential in frumusetea corpului tau de la unghii, par, piele pana la ochi, buze, picioare, maini si intregul corp si intreaga musculatura. Nu este nevoie insa de investitii prea mari cand vine vorba de par si piele deoarece acum ai la dispozitie tot felul de produse profesionale care se comercializeaza si online si nu le vei mai gasi numai in saloanele de lux. Astfel de produse sunt si mult cunoscutele sampoane Kerastase pe care le gasesti acum pe site-urile de specialitate din Romania. Iar daca iti achizitionezi produse de lux atunci incearca sa investesti si in produse pentru uscare profesionala si anume produse pentru uscare cu efect de ionizare prin ioni negativi, acesta fiind mult mai bun fata de unul normal deoarece actioneaza impotriva deshidratarii parului.

Uscarea excesiva distruge firul de par asa ca nu trebuie sa lasi niciodata uscatorul de par sa actioneze asupra aceleiasi portiuni mai mult de doua trei secunde, trebuie sa il misti mereu deasupra parului. In plus, nu uita ca utilizarea in exces a produselor de ingrijire profesionala nu face deloc bine parului si nici utilizarea produsleor de coafare. Incearca sa utilizezi balsamul de par maxim la doua spalari si nu la fiecare spalare pentru a nu incarca firul de par.