Curatare de mochete in Bucuresti la preturi bune

Pentru cei care inca nu au aflat, covoarele si mochetele pot fi acum curatate foarte usor cu ajutorul unor firmelor specializate care folosesc tehnici inovative asa cum ar fi tehnica de extractie injectie cu aparatul numit Aquamat. Aceasta metoda nu se recomanda insa pentru podele suspendate, sau spalarea directa pe parchetul natural. Mai este inca o metoda de spalare curatare mochete in Bucuresti, aceasta este cunoscuta precum metoda prin spalare uscata care se executa cu ergodiscul TASKI 165 si detergent special, aceasta fiind o metoda potrivita pentru orice tip de mocheta sau covor.




In procesul de curatare a mochetelor si covoarelor trebuie sa se includa si indepartarea petelor rezultate din presarea gumei de mestecat, inlaturarea petelor persistente cu solutii speciale, in functie de natura lor, aspirarea in profunzime cu aspiratorul TASKI si cu peria electrica TASKI. Solutiile folosite trebuie sa fie non-toxice, hipoalergice, biodegradabile, iar mocheta trebuie sa se usuce rapid si sa nu deterioreze culorile. Se recomanda de catre specialisti curatarea profesionala a mochetei si a covoarelor ori de cate ori este nevoie, sau cel putin o data la trei luni iar o firma de nadejde la care puteti apela este Curat Art. tot aici mai poti beneficia si de servicii pentru curatarea canapelelor, fotoliilor, scaunelor tapitate precum si a tapiteriilor auto. Preturile sunt foarte accesibile iar pentru semnarea unui ocntract pe perioada mai lunga se poate negocia chiar foarte bine. In cazul in care esti in cautarea unei firme care sa se deplaseze la sediul firmei tale pentru a efectua curatenie atunci si acest lucru este posibil tot cu Curat Art.




Reprezentantii firmei se vor deplasa la sediul clientului, pentru a stabili metoda de spalare optima si pentru a oferi o solutie. Apoi in functie de rezultatul primit, echipele firmei mobile se vor deplasa la sediul clientului pentru a executa una din cele doua metode de spalare: spalare uscata cu spuma activa sau injectie/extractie. In ambele situatii se testeaza rezistenta culorilor la solutiile utilizate, pe o suprafata mica, intr-o zona retrasa astfel incat nu veti avea surprize la final.