Terratest realizeaza pereti mulati Trench Cutter cu ajutorul celor mai noi tehnologii

Cand se executa lucrari sub nivelul terenului „natural” apar multe probleme legate de stabilitatea peretilor excavati si de sprijire a acestora. Atunci cand adancimile sunt prea mari si peretele din sapatura nu este stabil se pot utiliza pereti mulati Trench Cutter direct in teren pentru a sprijini si a etansa zona respectiva. 

Peretii iau forma sapaturii, se muleaza pe pereti, cand sunt dezveliti peretii de beton sun marcati de aspectul sapaturilor. Turnarea unor pereti mulati Trench Cutter presupune crearea unei gauri in care se pune armatura si se betoneaza, constructiile construite pe fundatii cu astfel de pereti vor rezista mai bine, adancimile la care pot ajunge peretii turnati sunt foarte mari, se face si economie de materiale, stabilitatea structurala este mai mare. 

Aplicatiile obisnuite ale peretilor mulati sunt lucrarile de fundatii, lucrarile hidrotehnice, podurile sau lucrarile portuare, lungimile lor ajung si la 70 de metri, grosimile variaza intre 0.40 si 1.50 metri, pot rezolva simplu dificultatile de excavare atunci cand apare apa freatica. Peretii se pot executa cu ajutorul tehnologiei puse la dispozitie de Trench Cutter-Terratest este lider mondial in implementarea si folosirea acestei tehnologii. 

Masina de excavare are circulatie inversa, cadru de otel si doua roti de taiere, gaurirea este mai simpla si mai eficienta, excavarea formatiunilor de roci tari este mult imbunatatita. Cu Trench Cutter se pot da gauri cu grosimi si adancimi mari, precizia lucrarilor este mai mare, rezultatele obtinute fiind perfecte de fiecare data. 

Daca nu stiti exact ce fel de pereti veti putea realiza in cazul unei fundatii pentru o constructie mai mare consultantii firmei Terratest pot veni cu idei si solutii pertinente, va pot explica cum functioneaza fiecare tehnologie detinuta si va pot indica ce varianta ar fi mai buna pentru o constructie rezistenta si stabila. Pe site-ul oficial gasiti explicatii pentru toate tipurile de pereti si piloti pe care ii poate realiza compamania, puteti gasi si informatii de contact si exemple din portofoliul firmei cu experienta in constructii.