Cum sa traiesti in lumea fast and fixed?

Ne-am obisnuit deja sa mancam fast food. Cu toate ca in tara de origine acest termen este folosit atat pentru a desemna faptul  este o mancare foarte ieftina( despre acest subiect nu este cazul sa discutam aici) si care este foarte accesibila tuturor datorita pozitionarii restaurantelor care comercializeaza acest tip de mancare, daca putem sa o denumim asa.
Fara doar si poate traim intr-o era a vitezei in care timpul parca nu mai are rabdare si totul este asemeni unui slideshow. Nici nu e de mirare ca ramanem uimiti de schimbarile pe care le remarcam unii la altii si suntem cumva dezamagiti cand suntem complimentati cu “ Esti foarte schimbat de ultima oara cand ne-am vazut.Parca ai mai imbatranit.” Din pacate e normal sa se intample asa in conditiile in care suntem,desi nu ne dam seama de asta sau nu vrem sa recunoastem de teama de a face vreo schimbare, roboti ai societatii,ai regulilor impuse si a lucrurilor facute repede si cat mai bine. Alergam intre job si casa,facand slalom printre obligatii. Recunosc ca nu sunt o adepta a  vitezei din acest punct de vedere.Cum ar spune unii, eu sunt mai ardeleanca, incet, fara graba ca nu pierzi nimic daca ajungi cu 2 minune mai tarziu.
Oricum  revenind la ceea ce vroiam sa spun. In place lumea asta atat de tehnologizata  in care informatii sunt de cele mai multe ori la un click distanta. Din anumite puncte de vedere recunosc ca imi place lumea in care traiesc. Zile trecute rasfoind internetul am descoperit un material despre ceea ce specialistii in domeniul stomatologiei numesc “fast and fixed”.
Pe scurt ,”fast & fixed” este o interventie stomatologica creata special pentru cei cu proteze dentare. Cu alte cuvinte proteza mobila este inlocuita cu una fixa. Marele avantaj al unei astfel de intervenii este faptul ca totul se desfasoara intr-o singura zi iar pacientul poate pleca fericit acasa.
 Ce spuneti de asta?
 Cu bine.