Luna de miere

Pentru ca anul trecut m-am casatorit, am decis, impreuna cu sotia sa alegem un hotel de lux pentru a ne petrece luna de miere. Intr-un final am reusit sa gasim la ofertele early booking un hotel de lux din Turcia - Hotel Gural Premier Tekirova.

Este clar o vacanta pe care nu o vom uita niciodata si exact asta a fost si scopul pentru un eveniment atat de important din viata noastra. Un start al familiei noastre cum nu se putea mai bun. Pentru sejurul nostru am ales o camera Deluxe Pool pentru ca stiam ca nu vom iesi foarte mult din camera, iar astfel ai acces direct la piscina si cu o suprafata de 50 metri patrati. Totusi nu a fost chiar asa, nu ne-am petrecut vacanta numai in camera, pentru ca aveam ce face in hotelul acela mare si luxos care iti pune la dispozitie tot ce vrei si ce nu vrei. Am jucat tenis, am fost la spa impreuna cu sotia, ca sa vad si eu cum e sa iti petreci o zi in care nu faci nimic altceva decat astepti sa fi rasfatat de tot personalul de acolo.

A fost superb, o experienta inedita pentru noi, pentru ca pana atunci nu fusesem niciodata intr-o vacanta atat de luxoasa, dar iata ca merita tot efortul, iar dupa un an de munca asidua meriti sa primesti o saptamana sau chiar mai mult de tratament special, asa cum am primit noi in acest hotel, fara sa ne mai gandim la ziua plecarii. Iar cand aceasta a venit am fost amandoi foarte dezamagiti ca s-a terminat, dar am hotarat impreuna sa repetam escapada.