Buget redus - cum ne imbracam?

Da, Chanel si Gucci suna excelent...daca ai bani. Pentru restul dintre noi, produsele dintr-o colectie anterioara ar trebui sa ne multumeasca la fel de mult. Vestea buna este ca acestea te pot face sa arati grozav daca stii cum si de unde sa le cumperi, dar si cum sa le asortezi.

1. Ignora tendintele. Schimbarile zilnice pot fi cu adevarat costisitoare. In schimb, daca te concentrezi pe definirea propriului stil, o sa ai mai mult de castigat. Fiind unic este mai “hot” decat sa fii o copie a unei reviste de moda. Asadar, alege intelept si cumpara haine online ieftine dama care se potriveasca cu personalitata ta.
2. Poarta doar ceea ce arata bine pe tine - daca esti lung in talie, cu o burtica moale, nu purta pantaloni cu talie joasa. In schimb, opteaza pentru o fusta creion - clasica si mereu la moda, vei obtine iluzia unei siluete perfect proportionata. Un mix de piese la moda si clasice intotdeauna vor arata mai elegant decat un dulap intreg de articole, scoase din reviste.
3. Cauta in fieecare coltisor al magazinelor. Ele pot fi o resursa uriasa, in mare parte neexploatata. Poti cauta si in magazinele stil outlet. Chiar daca imbracamintea este ieftina, cauta pentru lucruri care arata foarte bine pe tine, nu doar lucruri care "se potrivesc bine" intr-o combinatie vazuta intr-o revista online.
4. Cumpara lucrurile bazice. Cauta unele elemente de baza, cum ar fi tricourile albe, blugii skinny sau lucruri pe care sa le poti asocia cu alte accesorii si haine pentru a face sa para nou si diferit de fiecare data cand le porti. Nu cumpara o bluza, daca merge doar cu un singur costum.
5. Nu uita de reducerile de final de sezon. Cauta atat inainte, cat si dupa vanzarile de Craciun, dar fii constient de faptul ca, pana si la o reducere considerabila, unele haine pot depasi cu mult bugetul alocat. Cunoaste din timp cat de mult intentioneaza o firma sa reduca si stai cu ochii pe ea.