Cum este facut un vestiar metalic

Un dulap vestiar cu poate sa aiba o structura de rezistenta realizata din tabla de otel, profilata, de prima calitate cu grosime de 0,6 mm (la cerere se poate face si de 0,8 mm), usi dublu ramforsate dotate cu gauri de ventilatie in partea superioara si inferioara, balamale interne antiefractie, perimetru frontal rotunjit cu raza de 6 mm, nervuri longitudinale pe lateralele dulapului si pe usi pentru o rigidizare sporita.

De regula tratamentul suprafetelor se face cu un strat intermediar din fosfatul de fier, iar vopsirea se face prin electrodepunere anodica (anaforeza) cu un strat de vopsea cu o grosime garantata in orice punct al produsului. Uscarea se face in cuptor la 180° celsius iar vopseaua acrilica cu ridicata rezistenta la coroziune conform normelor A.S.T.M.B. 117.64 cu revizuiri, fante de aerisire in acoperis pentru o mai buna circulatie a aerului.

Totusi, atunci cand vorbim despre vestiare metalice avem la dispozitie mai multe variante iar aici amintim de vestiare cu raft in partea superioara cu bara pentru umerase care are si un suport pentru agatat haina, acesta se face de regula doar la cerere, suport umbrela cu vas de colectare apa, suport eticheta pe usa, separator post pentru haine curat/murdar, dar si de un sistem de inchidere standard cu cilindru cu doua chei si un maner prevazut cu gaura pentru chei.

Vestiarele metalice sunt foarte utile in salile in care se schimba muncitorii mai ales daca le achizitionam pentru o firma care are multi angajati ce necesita uniforma sau haine de lucru, insa ele pot fi destul de bune si pentru garaj, pentru barbatii care inca mai lucreaza si mesteresc la propria masina din pasiune, si astfel nu mai trebuie sa duca hainele murdare in casa, ci le pot pune la vestiar pentru a le folosi si a doua zi in cazul in care mai pot fi purtate. Salopeta de garaj insa este destul de utila macar trei zile.