Machiajul perfect

Din ce in ce mai mult regasim produse de machiaj la fete, inca de mici. Este pacat sa nu ne multumim cu ceea ce avem, cu frumusetea naturala.
Daca machiajul devine o rutina si un aspect pe care nu il neglijam in rutina zilnica,  trebuie sa stim cateva reguli de baza pentru un machiaj ideal. Una dintre reguli este ca un necesita atentie.

Cel mai important este ca machiajul de seara nu trebuie folosit ziua sau invers. O alta regula in lumea make-up-ului este sa nu folosim culori care ne imbatranesc la varste foarte fragede. De preferat este ca tot ceea ce aplicam pe tenul nostru sa capete un aspect cat mai natural si luminos.
Produsele cosmetic, de asemenea, trebuie alese cu grija, iar calitatea lor sa fie cea mai buna pentru a nu aparea accidente nefericite. Pentru dorinta de a avea ochii mari, trebuie pus un punct mare inainte de a cumpara creionul dermatograf negru. Pentru ca dorinta sa devina relitate este bine sa optam pentru o culoare deschisa si pala.

Rimelul nu trebuie sa lipseasca dintr-un process de make up. Mai ales atunci cand avem grija sa il aplicam si pe genele inferioare acesta va completa perfect restul machiajului.