Produse naturiste pentru imunitate

De sistemul nostru imunitar depinde functionarea organismului si starea noastra de spirit. Sistemul imunitar lupta mereu cu microbii si bacteriile care vor sa ne atace organismul si celulele, asigura dezvoltarea normala a organelor interne si ne mentine o sanatate perfecta atata timp cat stim cum sa-l mentinem functional. Alimentele procesate, stresul, mesele neregulate, poluarea, bolile care afecteaza imunitatea pot distruge sau slabi sistemul imunitar si ne pot lasa prada celor mai periculoase boli, cum ar fi cancerul, leucemia, HIV etc.

Lupta pentru mentinerea sanatatii sistemului imunitar poate fi mai eficienta daca luati produse naturiste pentru imunitate, cele mai bune si cu efectele cele mai puternice. Produsele naturale au la baza doar extracte din plante sau din fructe si substante active testate clinic care pot sa inlocuiasca cu succes orice compus de sinteza care se regaseste in medicamentele obisnuite pentru imunitate. Cea mai cunoscuta planta regasita in produse naturiste pentru imunitate este echinaceea, care determina o productie mai mare de globule albe, de interferon, o substanta care ne scapa de infectiile puternice.

Microorganismele straine care ne patrund pe diverse cai in organism sunt distruse cu ajutor stimularii digestiei lor prin intermediul produselor pentru imunitate cu echinaceea. Catina si macesele, plante romanesti, sunt si ele foarte bune pentru imunitate, contin mult vitamina C, vitamine diverse, A, B-uri, E, PP, dar si minerale importante pentru sanatatea intregului organism. La fel de puternica ca echinaceea este si spirulina, care se asimileaza imediat si actioneaza rapid, intarind sistemul imunitar si eliminand cu succes oboseala cronica. Si daca tot aminteam de produse naturiste pentru imunitate cu specific romanesc, nu avem cum sa nu ne gandim si la ceapa si usturoi, cu mult potasiu, fier, vitaminele A si E, doua remedii naturale pentru un sistem imunitar capabil sa lupte mereu cu cele mai periculoase boli care ataca organismul.

Pe lista produselor ce lupta pentru a ne mentine o imunitate perfecta se afla si cele cu un continut ridicat de aloe vera, cele cu legume si fructe rosii, rozmarin, salvie, tei, sovarv, brusture sau cimbrisor si ienupar.