Cele mai frumoase marturii botez sunt cele simple si originale

Mai mult decat o modalitate de a anunta si celebra crestinarea micutului, botezul si petrecerea de dupa botez sunt printre cele mai frumoase momente ale cuplului in viata caruia a venit un bebelus. Emotia si stresul enorm care insotesc organizarea unui botez pot sa va faca sa uitati anumite lucruri si sa va strice finalitatea intregului proces de aranjare a evenimentului. Cel mai important lucru este sa planificati totul din timp, inclusiv gasirea marturii botez cu dichis, originale.

La botez va veni foarte multa lume, in special rude, asa ca fiecare trebuie sa fie multumit si sa plece fericit ca a asistat la botez. Oferirea de marturii botez inspirate si atent alese reprezinta cel mai bun mod de a le multumi tuturor invitatilor pentru ca au venit si au fost alaturi de familia care a intampinat noul membru printr-o petrecere reusita. Daca veti cauta o reteta perfecta de alegere marturii botez trebuie sa stiti ca nu exista, modelele alegandu-se in functie de personalitate, gust si stilul petrecerii. Nu trebuie sa cheltuiti sume colosale pe marturii ca sa dovediti cat de mult tineti la micut si la membrii familiei care si-au facut aparitia la eveniment. Marturiile ieftine si simple pot sa fie mult mai apreciate decat unele rafinate, complexe, foarte scumpe, opulente. Puteti opta foarte bine pentru marturii botez din sticla, tip suzeta, carucior, marturii practice, rame pentru poze, suporturi carduri si fotografii.

Foarte cautate sunt si marturiile handmade care pot lua diverse forme, de cosulet, carucior, botosei, cu texte si inscriptii personalizate, figurinele din cristal, ingerasi din sticla, ursuleti, bibelouri mici si elegante. Marturii un pic diferite sunt cele in care obiectul de tip bibelou e inlocuit de borcane mici cu miere, cutiute cu bomboane, petale de sapun parfumat. Indiferent ce alegeti, daca o veti face cu sufletul totul va iesi minunat si invitatii vor fi incantati de cadourile primite.