Ai grija de parul tau in mod profesional cu masti Wella

De obicei, o masca de par se foloseste cand parul este uscat, cand se utilizeaza mereu produse de ingrijire. Se poate aplica inainte de spalarea parului sau dupa, hidratand foarte bine parul si refacand structura sa interna. Cele mai bune masti Wella pe care le puteti gasi pe toate site-urile de specialitate repara si hranesc firele de par cu probleme chiar de la prima aplicare, parul ramanand catifelat si usor de pieptanat.

In plus, cu masti Wella parul este mai simplu de descurcat, se piaptana mai bine si se coafeaza fara prea mare efort. Toate substantele nutritive din mastile de par patrund pana la radacina firului de par si in structura sa si actioneaza din interior spre exterior, de unde si un par mai stralucitor si mai aspectuos. Zonele poroase care se gasesc de-a lungul firelor de par sunt umplute cu ajutorul siliconilor si agentilor cationici din masti Wella. In functie de tipul de par si problemele pe care le are puteti sa alegeti masti pe baza de extract de matase, care face parul mai moale si mai stralucitor, la fel si pentru parul uscat. Pentru parul vopsit se aplica masti care au grija sa nu strice culoarea aplicata si sa o faca mai stralucitoare si mai rezistenta, toate cu ajutorul prafului de diamant. Mastile profesionale sunt foarte economice pentru ca nu se aplica in strat gros si nici cantitati mari, avand o concentratie optima de substante active in fiecare gram de produs.

Toate mastile de par se aplica simplu, cel mai bine dupa ce parul este spalat si trebuie lasate sa actioneze atat cat este nevoie. Desi preturile nu sunt chiar asa de mici, investitia merita pentru ca parul va arata bine tot timpul si va putea fi ingrijit mai usor. Ofertele sunt variate, magazinele online si offline care le vand sunt destule, asa ca parul dvs. va fi mereu protejat si revigorat.