Un ceas casio poate fi cadoul perfect

Un cadou interesant si util este intotdeauna apreciat daca vine din partea unei persoane dragi. Cadourile banale pot sa nu fie pe placul persoanei care le primeste, asa ca e bine sa va orientati la idei un pic diferite de cele la care s-ar fi gandit toata lumea. Spre exemplu, in loc sa-i luati doar un tricou de ziua lui – tricourile sunt deja demodate daca le dam cadou – ati putea adauga si un ceas casio rafinat si cu multe functii foarte utile atunci cand vreti sa mergeti in excursie pe munte.

Majoritatea ceasurilor de tip ceasuri sport au afisarea exacta a orei si datei, cu minute si secunde, au alarme, diferite instrumente de masura, barometru, termometru, pedometru sau date despre maree. Pe langa asortarea foarte simpla la orice costum de gala sau la un simplu pulover sau tricou, un ceas casio se poate mula perfect pe dorintele lui pentru ca este facut din materiale de calitate, vine de la un brand recunoscut pe piata producatorilor de ceasuri, este rezistent si elegant, rezista si la apa, putand fi utilizat sub apa fara probleme, insa nu la adancimi foarte mari – suportul in apa se incadreaza pana in 10 bari. Daca vrei ca darul tau sa fie apreciat si mai mult trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de ceasuri sport, depinde ce fel de individ este cel care-l va primi-in cazul in care nu-i plac sporturile, nu prea are ce face cu el. De asemenea, puteti sa fiti pusi in fata alegerii dintre un ceas mecanic si unul cu Quartz.

Daca vreti sa oferiti un cadou care sa indice mereu ora exacta cu precizie, atunci ceasurile cu Quartz sunt cele mai bune; daca insa vreti un ceas mai rezistent in timp, cele mecanice sunt campioane, componentele lor rezistand chiar si 20-30 de ani. Depinde foarte mult si ce fel de obiceiuri are persoana care primeste ceasul. Daca este mai comoda, atunci nu e bine sa oferiti un ceas mecanic, care trebuie intors, dus la ceasornicar din cand in cand, potrivit, ingrijit asa cum trebuie. Un ultim aspect care ar trebui sa va intereseze pentru a nu gresi cand faceti un ceas cadou cuiva este afisajul.

Cei mai multi purtatori de ceas prefera afisajul analog, cu cifre si ace de ceasornic, insa sunt si oameni care vor afisaj digital, cu cifre mari, fara sa fie nevoie sa rotiti de o cheita pentru a potrivi ora, mult mai simplu de folosit. De retinut ca toate ceasurile cu afisaj digital se muleaza mai bine pe o tinuta sport si nu prea merg la tinute business-aici, cele mai bune sunt ceasurile clasice cu afisaj analog, mai micute.