Cizmele de echitatie - o optiune versatila pentru toamna/iarna

Cizmele de calarie sunt nu numai foarte la moda in acest sezon, dar si foarte practice, versatile si… sa nu uitam, stilate. Astfel, ele sunt foarte usor de purtat la o serie intreaga de tinute, atat pentru un look casual cat si pentru birou sau pentru un look mai romantic, ceea ce le face un must have pentru orice garderoba. Pentru un look urban, contemporan dar minimalist, cizmele de calarie se pot purta cu jeans skinny, tricou si un sacou sau un blazer. Ca variante de culoare cele mai potrivite sunt cizmele maro sau negre, disponibile in ofertele de cizme femei online.

Pentru un look cat mai apropiat de cel original de calarie, puteti purta cizmele de echitatie cu o pereche de pantaloni mulati bej, un tricou polo si un sacou sau blazer, la care se pot asorta insa accesorii moderne, cum ar fi o poseta sau un ceas dar si bijuterii mai actuale sau o esarfa. Iar pentru sezonul rece le puteti asorta cu esarfe calduroase sau caciuli din lana, pentru un look mai relaxat. Foarte potrivite sunt cizmele in nuante de maro sau bej inchis.

Cizmele de calarie sunt ideale si la birou, pentru un look mai sofisticat. Se asorteaza foarte bine cu o fusta pana la genunchi, cu camasi din matase, cu sacouri sau trench-uri. Desi ne-am obisnuit sa le vedem doar in combinatii cu pantaloni sau jeansi, cizmele de calarie arata foarte bine si cu rochii sau fuste maxi, cu volum si pot fi completate in partea de sus cu un pulover pe gat si o jacheta de motor. De asemenea, pot fi purtate si cu fuste mini insa nu mulate. Mare atentie la materialul din care sunt lucrate cizmele si alegeti intotdeauna o piele moale, pentru ca data fiind croiala foarte mulata pe picior, pot deveni lipsite de confort daca pielea este tare.