Nunta cu formatie: avantaje si recomandari

Multi viitori soti se gandesc cu teama la momentul in care trebuie sa aleaga intre DJ, taraf sau formatie pentru nunta lor de vis. Pretul mai mic pe care-l practica DJ-ul este tentant pentru multi, insa nu se merita sa faceti rabat de la calitate de dragul unor CD-uri, nu? Experienta unei nunti cu formatie este unica, memorabila, deosebit de antrenanta si placuta, indiferent de cadrul in care are loc nunta.

O formatie nunta iti poate oferi un playlist adaptat evenimentului la care este invitata sa cante, trecerea de la o piesa la alta este potrivita, tinand doar de virtuozitatea membrilor formatiei. In plus, o formatie nunta va sti intotdeauna cand sa schimbe genul muzical, observand foarte bine comportamentul invitatilor pe ring gratie interactiunii directe cu publicul prezent in sala unde se desfasoara evenimentul. Pana la urma, formatia este o echipa care lucreaza pentru tine si invitatii tai pentru ca toata lumea sa danseze, sa cante, sa fredoneze, sa se simta bine, sa traiasca momentele frumoase la care asista. Exprimarea muzicala, flerul, experienta si trairea fiecarei note cantate de catre formatie nunta sunt avantaje pe care un DJ oricat de bun nu ti le poate oferi la o nunta. Experienta membrilor formatiei este iarasi importanta, multi dintre ei avand studii muzicale si premii la diferite concursuri asa ca unisonul si atmosfera de nunta, de petrecere in toata regula, nu vor lipsi nicio secunda. Desi costa mai mult decat un DJ – undeva la 6.000 de lei sau poate mai mult, in functie de pretentii si cati membri are.

Daca sunteti din Iasi si v-ati hotarat sa angajati o formatie pentru seara nuntii, atunci Adamos Band, http://www.adamosband.ro, este cea mai buna alegere. Studiile la Universitatea de Arte „George Enescu” – Iasi, experienta dobandita in numeroase concursuri muzicale, premiile care au confirmat valoarea membrilor band-ului si instrumentele diverse si armonizate perfect nu vor lasa invitatii sa stea o clipa pe tot parcursul noptii!