Scoateti trupul in evidenta cu o tinuta vintage

Garderoba unei femei este intr-o continua schimbare. Pentru ca nu au cum sa poarte aceleasi rochii, haine, jachete sau pantofi de mai multe ori, iar moda feminina se schimba de la o luna la alta, femeile sunt mereu in cautare de noi articole vestimentare si accesorii de calitate, premium, usor de purtat si asortat cu celelalte elemente vestimentare de prin dulapuri.

Pe grandprix originals, magazin online de haine originale si de calitate superioara, accesorii si chiar carti, DVD-uri sau cadouri inedite, femeile dornice sa-si completeze tinuta cu articole vestimentare vintage, dar in acelasi timp moderne, cu un aer placut al anilor '60-'70 au de ales din zeci de modele de jachete, bluze si camasi sau accesorii interesante precum genti, umbrele, cani sau brelocuri. Jachetele de dama de la grandprix originals sunt din piele de miel sau de bovina si au interiorul capitonat cu BBC, sunt disponibile in diferite marimi care pot fi purtate de doamne si domnisoare mai suple sau mai grasute, au accesorii metalice si un design, croiala concepute in ton cu cele mai noi tendinte ale modei feminine internationale. O jacheta mai deosebita este cea „Lady GP” Editia Aniversara, din BBC si PES, care imita pe cea a celebrului Steve McQueen din filmul „Le Mans”. Tricourile si camasile, dar si accesoriile de la grandprix originals – breloc, casca, sapca, cani, umbrele – vor da un plus de savoare aparitiei dvs. si va vor scoate in evidenta in orice situatie, la orice intalnire.

Un accesoriu mai deosebit, gentile din oferta grandprix originals sunt din piele si textil, au compartimente suficient de multe in interior pentru toate lucrurile pe care si le poate lua o femeie in geanta. Unele au accesorii din piele, sunt din panza groasa, avand chiar si un buzunar pentru telefonul mobil atat de adorat de mai toate domnisoarele din ziua de astazi si partea inferioara intarita pentru o rezistenta indelungata. Asadar, o oferta variata pentru orice buzunar s satisfactie garantata la preturi mici!