Mutarea mobilei e un proces simplu daca ai alaturi profesionisti

Ce e mai rau decat o gramada de mobilier pe care trebuie sa-l muti in noua ta casa sau in noul sediu al afacerii tale si cateva optiuni foarte scumpe care nu-ti garanteaza ca nu vei ajunge sa cumperi jumatate din mobila din nou pentru ca nu o vei mai avea pana la destinatie.

Daca vreti calitate si preturi mici, apelati cu incredere la http://transportsigur.ro/, cea mai buna firma de transport mobila national si international. Autoutilitarele de transport sunt robuste si se pot strecura prin cele mai aglomerate zone, chiar si prin centru sau zone turistice, mobilierul e proteja pe parcursul transportului, soferii au grija sa aleaga doar rutele cele mai sigure si cele mai scurte pentru a ajunge cu mobila la timp la destinatie. La plecare, mobila se poate demonta si se remonteaza la destinatie, se poate proteja, daca e dintr-un lemn mai pretentios, cu accesorii speciale, in interiorul masinilor. Dupa ce se va stabili ce anume se transporta si ce cantitate de mobilier va ajunge la destinatie, se alege ruta in functie de experienta soferului, se stabileste daca transportul trebuie facut cu dube sau camioane de 3.5 tone.

Autoutilitarele cu lift in spate si lize electrice faciliteaza incarcarea si descarcarea mobilei in orice conditii, specialistii in manevrarea bunurilor fragile fiind gata oricand sa manevreze mobila, sa o demonteze si sa o remonteze. Intregul proces de mutare va fi organizat eficient, obiectele mai grele de mobilier vor fi urcate pe scari cu lizele electrice din dotare, care suporta pana la 500 de kilograme. Masinile folosite la transport sunt cu reviziile la zi, sunt curate si ingrijite, au dotari moderne, sistem de comunicatii si GPS pentru a sti permanent unde se afla mobila si cat mai e pana ajunge la destinatie.

Pentru cei care doresc un plus de siguranta, se pot incheia asigurari pentru bunurile transportate, rapid si fara a se cheltui suplimentar. Asigurarea de raspundere civila acopera toate daunele materiale care pot aparea pe timpul transportului, dar doar daca e vina angajatilor.