Originalitatea e cheia unei nunti reusite

Toti mirii isi doresc o nunta ca-n povesti, in care toata lumea sa se simta bine si sa petreaca cum n-a mai facut-o niciodata pana atunci. Originalitate, asta e cuvantul de ordine la nuntile moderne. Nici un mire sau mireasa nu-si doreste sa faca o nunta care seamana cu cea a verisoarei sau fratelui si sa inceapa lumea sa vorbeasca in soapta ca lipsa de imaginatie e la ea acasa. Ca sa nu ajungeti la asa ceva, trebuie sa va ganditi bine inca de la inceput ca totul sa fie original, inclusiv invitatii nunta.

Aici se pot face cele mai mari greseli pentru ca invitatiile de nunta sunt facute pe baza unor sabloane care se pot regasi si la alte nunti-nu ai de unde sti ce au mai ales altii inainte si pe la ce nunti au mai mers invitatii, nu? De aceea, solutia ideala este sa intrati pe happycards.ro, magazinul online cu invitatii de nunta ieftine si oferta foarte variata, si sa alegeti invitatii nunta unicat, impresionante si de efect, haioase sau mai sobre, cu sau fara poza. Dintre modelele de invitatii puse la dispozitie puteti sa optati pentru cea in cutie cu mirii intr-o inimioara, cea care se transforma prin pliere intr-un aparat digital foto si cu poza mirilor in centru, cea sub forma de laptop cu mouse si ecran, sau cele cu fluturasi, biciclete, amprente in inimioare. Sau poate ca v-ar placea invitatii nunta sub forma de cutie de cadouri, cu fundita, care se poate desface, iar in interior exista textul invitatiei cu toate detaliile nuntii si petrecerii de nunta, sau sub forma de cufar cu papirus inauntru, pe care e textul invitatiei. In cazul fiecarei invitatii nunta se poate modifica cromatica sau designul in functie de necesitati, textele, daca nu sunteti prea inspirati, le puteti alege de pe site, din sectiunea dedicata, sau le puteti inventa chiar voi, daca sunteti mai poetici.

Alaturi de invitatii puteti lua de la happycards.ro si accesorii nunta, pahare pentru miri, borcane pentru marturii, casute pentru dar sau figurine pentru tort. Livrarea comenzilor facute se onoreaza in cel mult trei zile, prin curierat rapid, pentru ca invitatiile sau accesoriile de nunta sa ajunga in posesia mirilor in timp util.