Cosuri corporate paste predefinite sau personalizate? Ce sa alegem?

De Paste, daca esti in cautarea unei variante rapide si usor de gestionat pentru cumpararea de cosuri corporate paste ar trebui sa apelezi cu incredere la cel mai bun magazin online de cosuri cadou, GiftIdea. Dincolo de avantajul cumparaturilor online, rapide, sigure, comode, GiftIdea si echipa de profesionisti care lucreaza acolo au intotdeauna cele mai bune idei si cele mai inedite combinatii de produse pentru cosuri corporate paste pentru ca dvs. si colaboratorii sau partenerii sa fiti incantati de rezultate. GiftIdea ofera in prezent doua variante de comanda. Fie alegeti cosuri cadou predefinite, fie configurati dvs. unele in functie de ce nevoi aveti si cati bani ati alocat cumparaturilor de cadouri pentru sarbatorile pascale.

Cosuri corporate paste predefinite, solutia cea mai buna pentru oamenii de afaceri foarte ocupati

Cosurile cadou deja asamblate, in care produsele au fost aranjate dupa criterii bine puse la punct de catre specialisti in ambalare si decorare ofera avantajul alegerii rapide a unei variante sau mai multor, fara prea multe batai de cap. Dulciurile si bauturile sunt deja combinate in asa fel incat sa se completeze perfect, marcile romanesti sunt alternate cu cele internationale, alegerile sunt intotdeauna cele mai bune. Pe de alta parte, daca discutam despre cosuri corporate paste, care sunt mai pretentioase dat fiind si tipul de public caruia i se adreseaza, aceste detalii si asocierea gusturilor si aromelor conteaza enorm pentru a nu face o gafa si a demonstra colaboratorilor sau partenerilor ca nu te pricepi deloc la alegeri simple atunci cand vine vorba de cadouri. Imaginea unei companii sau a unei corporatii este foarte importanta in ochii celor care te ajuta sa mergi mai departe in afaceri, drept pentru care orice aspecte, cat de mici, pot sa te ajute sau sa te incurce in mentinerea unor relatii contractuale stabile. Un minus al cosurilor paste predefinite foarte important este pretul deja stabilit, fara a putea fi modificat. De vreme ce exista anumite produse deja aranjate frumos in cos, pretul final nu mai poate fi negociat. Dezavantajul acesta afecteaza serios bugetul alocat cosurilor cadou mai ales ca vremurile in care traim sunt dominate de criza economica.

Personalizarea cosuri corporate paste, avantajoasa si utila

Cosurile cadou personalizate, puse la punct cu ajutorul configuratorului de pe GiftIdea, in doar 11 pasi foarte simpli, ofera din start posibilitatea stabilirii clare a bugetului per cosuri corporate paste, alegerea produselor dorite in functie de gusturile dvs. si ale celor care le vor primi. Desi va fi mai greu sa alegeti de unul singur si sa gasiti combinatii perfecte ale zecilor de produse de pe site, satisfactia finala va fi garantata, stiind ca dvs. ati fost artizanul fiecarui cadou pe care-l va primi colaboratorul sau partenerul. Alegerea nu va fi totusi una extrem de grea pentru ca pagina dedicata configuratorului va va oferi multiple posibilitati si anumite indrumari pentru o combinare mai rapida si ingenioasa a bauturilor, dulciurilor fine si delicateselor. Indiferent pentru ce varianta optati, cosurile cadou pe care le veti oferi vor arata impecabil si vor ajunge la timp de fiecare data, dvs. avand posibilitatea sa faceti si economii considerabile daca comandati mai devreme-se acorda discounturi corporate si de volum.