Frigiderele Whirlpool, printre cele mai generoase la capitolul functii si compartimentare

La ora actuala exista pe piata poate zeci sau sute de modele de aparate frigorifice, cu preturi pentru orice buzunar si functii care de care mai interesante. Aceste electrocasnice mari sunt ideale atat pentru familiile care au mai putini membri, dar si pentru cele care prefera sa cumpere cantitati mari de alimente, pe care sa le depoziteze intr-un congelator sau frigider.

La capitolul siguranta, mai toate tipurile de frigidere stau foarte bine deoarece incorporeaza tehnologii moderne, sisteme inovatoare de racire si conservare si inchideri etanse ale usilor. Cele mai bune modele sunt cu siguranta cele facute de marii producatori, intrucat au piese de calitate, garantii avantajoase si service-uri autorizate care sunt capabile sa repare orice problema. Whirlpool se diferentiaza de fiecare data de restul marcilor producatoare de aparate mari pentru conservarea pe termen lung a alimentelor, atat prin design, cat si prin constructia compacta si bine compartimentata. Frigiderul Whirlpool ARC2353WH de la rombiz.ro nu face nota discordanta de la aceste linii trasate de brandul Whirlpool. Are clasa de eficienta energetica A+, un volum total de 218 l, mai mult decat suficient, volumul congelatorului de 41 de litri si un volum efectiv de aranjare a alimentelor de 171 de litri.

Compresorul puternic si agentul de racire R600a garanteaza o temperatura constanta si potrivita atat la nivelul congelatorului cat si spatiului de deasupra, pentru alte tipuri de alimente care nu necesita congelare. In partea superioara sunt sapte rafturi din sticla, un compartiment pentru legume sau fructe, congelatorul are sistem de dezghetare manual si capacitate de 2.5 kg pe 24 de ore. In caz de cadere de tensiune sau pana de curent, autonomia fara curent a acestuia este de pana la 10 ore, timp suficient pentru ca alimentele sa nu aiba de suferit, iar cele inghetate sa nu se strice. Constructia compacta asigura o pozitionare in spatiu avantajoasa, acesta putand sta foarte bine intr-un colt al bucatariei gratie dimensiunilor de 143 x 55 x 58 cm. Rombiz ofera la el o garantie de 24 luni si un pret fara concurenta, doar 899,99 ron, cu o reducere substantiala aplicata de la pretul de baza de 1074, 99 ron.

Livrarea este prompta, iar politica de retur mai mult decat permisiva, produsul putand fi returnat in 14 zile de la primire daca se constata defecte ce tin de producator sau conditiile de transport.