Idei pentru o nunta cu bani putini

Te pregatesti de nunta? Afla ca o nunta nu inseamna doar cheltuiala inutila, ci si o modalitate de a face economii, daca iti organizezi nunta cu cap. Este adevarat ca sunt multe cheltuieli, insa poti face si economii, iar banii ramasi sa-i folosesti, pe viitor, in alte scopuri.

Ca sa ai o nunta de vis, nu inseamna ca trebuie sa dispui de sume colosale de bani si sa arunci cu banii in stanga si-n dreapta. Nunta ta de vis poate deveni realitate si cu un buget restrans. In cele ce urmeaza, iti oferim cateva solutii care te vor ajuta sa ai nunta perfecta cu bani putini.

  1. Realizati un plan de nunta concret, care sa va scuteasca de cheltuieili inutile. Aveti grija sa includeti in plan toate etapele necesare organizarii unei nunti, de la verighete, la invitatii de nunta, restaurant, meniu, tortul mirilor, muzica etc.
  2. Muzica este elementul cheie al unei petreceri de nunta. In cazul in care doriti sa faceti economii si nu doriti sa apelati la o formatie live, optiunea unui dj nunta este cea mai avantajoasa. Un dj de nunta cu experienta va va ajuta sa aveti o petrecere de nunta reusita, cu ajutorul unui playlist bine pus la punct. Costurile unui dj sunt cu mult mai mici decat ale unei formatii live.
  3. Alegeti o biserica aflata la mica distanta de sala de receptie. Astfel economisiti banii de transport si salvati din timpul dedicat petrecerii.
  4. Invitatiile de nunta ar fi foarte originale daca ar fi facute manual. Daca aveti simt artistic, puteti face acest lucru, economisind banii pe care ar fi trebuit sa-i platiti unei agentii de organizari evenimente.
  5. Alegeti o biserica aflata la mica distanta de sala de receptie. Astfel economisiti banii de transport si salvati din timpul dedicat petrecerii.
  6. Economisiti bani pentru fotografiile de nunta, limitand timpul de acoperire al evenimentului. Este suficient ca pe camera sa fie prinse momente de la cununia religioasa si cateva secvente de la receptie mai semnificative, cum este dansul mirilor, aruncarea buchetului si taierea tortului.

Bucurati-va de nunta si lasati stresul deoparte. Este important sa va simtiti relaxati, iar faptul ca ati facut cateva economii contribuie foarte mult la starea de bine, de care aveti nevoie in cea mai importanta zi din viata voastra.