Camere supraveghere HD

Camerele de supraveghere sunt o unealta puternica pentru siguranta unei locuinte. Uneori, simpla prezenta a camerei video descurajeaza infractorii, care se feresc sa fie vazuti sau sa lase urme. Pentru redarea mai multor detalii si o acoperire mai larga alegeti camere supraveghere HD.

Oamenii au nevoie de camere de supraveghere in doua situatii: cand sunt acasa si cand sunt plecati. In ambele imprejurari camerele video va protejeaza bunurile si familia, facandu-va viata mai usoara. Cele mai multe persoane cred ca nu au nevoie de camere atunci cand sunt acasa, dar ati fi uimiti cat de folositoare pot fi. Camerele video nu sunt utile doar pentru a suprinde talharii in fapt. Ele pot fi utilizate pentru motorizarea bebelusilor si a copiilor mici atunci cand va aflati intr-o incapere diferita de cea in care dorm sau se joaca, ca atunci cand gatiti de exemplu. O alta utilitate este ca vedeti cine suna la usa chiar fara sa va deplasati spre vizor. De asemenea permit sa urmariti animalele de companie atunci cand sunteti plecat, sa observati un eventual comportament suspicios in jurul casei dumneavoastra, sa verificati daca declansarile de alarma au pornit in urma unui act de talharie sau daca a fost un incident etc.

Cele mai populare tipuri de camere de supraveghere:

1. Camere de supraveghere de tip Dome Se utilizeaza atat pentru exterior, cat si pentru interior. Ele au design placut, care se asorteaza usor cu orice stil al unei cladiri sau incaperi. Avantajul lor este ca nu ies in evidenta si ca un observator extern nu isi poate da seama in ce directie sunt indreptate.
2. Camere Speed Dome Sunt cautate in special datorita calitatii ridicate a imaginii si a numarului mare de functii pe care le indeplinesc. Ele au zoom puternic care se activeaza automat si pot face o rotatie completa la viteza mare.
3. Camerele Day & Night Folosite pentru mediile interiore si exterioare au fost create sa redea imaginiile din spatiile slab iluminate. Dupa cum le spune si numele, sunt utilizate atat in timpul zilei, cat si seara. Cand lumina scade sub un anumit nivel, camera se schimba automat pe modul de noapte.
4. Camere cu Infrarosu Caracteristica lor principala este dotarea cu lentile speciale care permit identificarea persoanelor si a obiectelor pe intuneric complet, datorita lentilelor cu infrarosu. Senzorii sai livreaza imagini dincolo de puterea de observare a ochiului uman.
5. Camere ascunse De obicei sunt plasate ca obiecte decorative pe biblioteca sau diverse raftulele si sunt utilizate pentru a investiga un comportament suspect, greu de observat in alt mod. De exemplu, le puteti folosi pentru a vedea daca dadaca ii trateaza pe cei mici in mod corespunzator atunci cand sunteti plecat.